dilluns, 31 de desembre del 2012

Agraïments i bon any nou!

 font: MeteoCod

Voldria fer l'últim post de l'any per desitjar-vos un bon any 2013, tan debò tingueu molta felicitat i salut!  

L'objectiu prioritari del bloc és difondre d'una forma didàctica tot allò que té a veure amb la meteorologia en general, però centrant-me en allò que tenim més proper i com que sóc Reusenc l’he centrat en el Baix Camp, tot i que també he dedicat articles a la resta de Catalunya. He procurat ser el màxim de rigorós i metòdic fent un esforç de documentació, tot i que sóc conscient que hi ha alguns aspectes a millorar, però en definitiva l’objectiu era aprendre i divertir-se una miqueta més, tan jo com els lectors. 

Vull mostrar la meva gratitud a tos aquells que m’hagueu ajudat a difondre el bloc ja sigueu amics, familiars,etc a través de webs, twitter, facebook, fòrums, especial menció al diari digital delcamp.cat o meteoprades, meteoreus, agraïments a persones que han contribuït de forma directa o indirecta com: Antònia Codina, Alejandro Yeste, Eduard Marimon, Àlvar Thomas o Jaume Alegre...
Per concloure, agraïr-vos també a tots els que heu passat pel bloc, aquest bloc es va iniciar l’aventura el 1 de Juny de 2011, i en l'any i mig de vida, he publicat 62 posts i he rebut prop de 22.500 visites, moltes més de les que esperava, novament gràcies a tothom. 

  
Moltes gràcies per seguir el bloc, en veiem al 2013. Atentament; Eloi Codina Quiñones

1 comentari: