dissabte, 31 de desembre del 2011

Agraïments i Bon Any 2012!

Voldria fer l'últim post de l'any per desitjar-vos un bon any 2012, tan debò vagi molt be a tothom en tots els sentits i tingueu felicitat i salut! encara que les perspectives econòmiques siguin dolentes amb retallades, atur, baixada de sous, pugin els preus... Recordeu que en els petits detalls són els que ens porten cap a la felicitat, i aquest bloc, creat amb molta il·lusió, personalment és un d’aquests granets que m’han ajudat i que m’han omplert, se’ns dubte una experiència molt positiva i gratificant!

Els motius per haver creat aquest bloc, és per compartit amb tots vosaltres la meva gran afició, la meteorologia. l'objectiu del bloc és difondre d'una forma didàctica tot allò que té a veure amb la meteorologia en general, però centrant-me en allò que tenim més proper i com que sóc Reusenc l’he centrat en el Baix Camp, tot i que també he dedicat articles a zones properes, com les terres del Ebre, Barcelona, Pirineus i d’altres zones. He procurat ser rigorós i metòdic fent un esforç de documentació, tot i que sóc conscient que hi ha alguns aspectes a millorar, però en definitiva l’objectiu era aprendre i divertir-se una miqueta més, tan jo com vosaltres. 

Vull mostrar la meva gratitud a tos aquells que m’hagueu ajudat a difondre el bloc ja sigueu amics, familiars,etc a través de webs, twitter, facebook, fòrums, o la mateixa ràdio (agrair a Rac1 per recomanar el bloc, en la secció a cop de clic).

Per concloure, agrair-vos també a tots els que heu passat pel bloc, aquest bloc es va iniciar l’aventura el 1 de Juny de 2011, i en els 7 mesos de vida, he publicat 32 posts i he rebut prop de 7000 visites, moltes més de les que esperava, novament gràcies a tots. 

Us deixo amb una bonica posta de sol, amb celatge rogenc que s'ha repetit aquests últims dies de l'any tan ventosos amb el típic Mestral, que simbolitzen el final del dia, tal com vull simbolitzar el final de l’any 2011 que ja s’apaga...


I per concloure, aquestes són dues fotografies de les últimes llums de l'any, d'avui 31 de desembre de 2011, desde Castellvell del Camp:


font:Eloi Codina

Atentament; Eloi Codina, ens retrobem al 2012 en aquest mateix bloc, fins ben aviat!
.

3 comentaris:

  1. Bon Any Eloi i gràcies per les fotografies són molt bones.

    ResponElimina
  2. Bon 2012 per tú també Eloi Codina. Les fotografies son boniques.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies pels comentaris, i bon any!

    ResponElimina